Omat koirat

FI TVA TK1 TK2 BH Kultainennoutaja Goldfellow Oceanrose "Sunny"s. 27.6.2010


Ronja kaveriksi toista koiraa odotettiin reilu vuosi ja sitten saimme täydennystä perheeseemme Joensuusta. Itä-Suomen helteistä tänne Rovaniemen kylmiin öihin tuli Sunny, suloinen sydänten valloittaja. Jo nyt tiedän, että Sunny on nopea oppimaan uusia asioita, haluaa työskennellä ohjaajalleen, vilkkautta, uteliaisuutta ja ystävällisyyttä unohtamatta. Myös Sunnyn kanssa on naksuttelu jo aloitettu ja varikseen tutustuttu. Ensimmäiseen kesään mahtui uintireissukin ja kaikenlaisia uusia kokemuksia.


Sunny

Sunny Koiranetissä

Kuurahännän Syysneito "Ruska" s. 29.9.2015

Sunnyn toisesta pentueesta meille jäi kotiin kasvamaan Ruska-tyttönen, saa nähdä mihin ehditään tämän kanssa. Aikomuksena tottelevaisuuden lisäksi keskittyä hieman enemmän nomeen, jos vain omistajan kyvyt riittää.


Ruska Koiranetissä

Muistoissa:

FI MVA, FI TVA Kultainennoutaja Mistywood's Just So Sweet "Ronja"
s. 27.5.2007-4.1.2016

Vuonna 2007 perheeseemme tuli ihanan vilkas kultainennoutaja Ronja. Jokainen koirani on tullut perheenjäseneksi, mutta tämä oli ensimmäinen koira, jonka tiesin jo etukäteen haluavani mukaan harrastukseen. Tottelevaisuutta on siis harjoiteltu naksuttimen kanssa nuoresta pitäen ja ensimmäiset kokeet käytiin kesäkuussa 2008. Näyttelyiden lisäksi kalenteriamme täyttävät nome ja vesipelastus.


Ronja

Ronja Koiranetissä

X-rotuinen Brutus 1995-2006

Brutus oli ensimmäinen oma koirani, jonka taustalta löytyy saksanpaimenkoiraa, ajokoiraa ja pohjanpystykorvaa. Kovasti oli herra omapäinen ja "huonokuuloinen", mutta erittäin terve kotikoira. Mielipuuhaa oli nautiskella olosta aurinkoisella paikalla, kuten kuvasta näkyy.


Brutus

Newfoundlandinkoira Giantian Freya "Peppi" 1998-2009

Peppi tuli perheeseen 1998 ja omapäisyydellään se valtasi tien rakkaaksi perheenjäseneksi ja tätä kautta harrastusten polut löytyivät. Näyttelyissä käytiin muutama kerta, vesipelastuksessa porskutettiin jopa yksiin kisoihin asti. Tottelevaisuuskoulutus vei kuitenkin mennessään eli kun antoi pikkusormen, niin se vei koko käden. Etenimme loppujen lopuksi EVL-luokkaan ja Peppi kisasi siellä ensimmäisenä nöffinä Suomessa.


Peppi