Yumega tuotteet


Iso-Britanniassa kehitetty ja valmistettu eläinten ravintolisien tuotesarja sisältää monenlaisia valmisteita koirien, kissojen ja hevosten hyvinvoinnin ylläpitoon. Tuotteet valmistetaan laadukkaista, tuoreista, luonnollisista raaka-aineista. Niihin ei lisätä epäeettisiä ainesosia. Tuotteet tuoksuvat ja maistuvat luonnollisilta ja ne on helppo antaa eläimelle.

YUMEGA ShowDog ja YUMEGA Boost ovat erittäin suosittuja jo Suomenkin näyttelypiireissä. Niiden avulla saa tukea iholle ja turkille, nopeasti. Eri rotuisia koiria syö niitä päivittäin tai jonkin aikaa ennen tärkeitä näyttelyitä.

YUM Puppy on siis tiineille nartuille ja pennuille tehty tuote. Tuote edistää pennun terveyttä, kasvua ja kehitystä ensimmäisen elinvuoden ajan eli toki siis suositellaan, että käyttöä jatketaan pennun uudessa kodissakin. - kehittää tervettä ruuansulatusjärjestelmää ja pennun kasvua - tukee luontaista vastustuskykyä - edesauttaa aivojen ja silmien kehitystä - OMEGA 3 - DHA rasvahapot ovat tärkeitä aivoille ja näölle, vaikuttavat oppimiskykyyn ja käyttäytymiseen - BEETAGLUKAANIT tukevat ruuansulatusjärjestelmän luontaisen vastustuskyvyn kehittymistä - OLIGOSAKKARIDIT ovat ruuansulatuskanavan hyödyllisten bakteereiden ravintoa.

YUM Energy on monipuolinen tuote siinä mielessä, että se vaikuttaa koiran vireystilaan. Se sopii paitsi urheilukoirille, myös näyttelykoirille. Se on ns. palautumisvalmiste.

Liikkeet vaikuttavat paljon koiran esiintymiseen kehässä. Niitähän katsotaan tarkasti. Vaikka koiralla olisi vaivoja liikkumisessa, se tuskin sitä näyttää kovin helposti. Voi olla, että sen ontumisen huomaa juuri siellä kehässä juuri silloin, kun ei pitäisi…Tähän vaikuttaa YUMOVE-nivelvalmiste. Usein, vaikkei koiralla olisikaan erityisiä vaivoja nivelten kanssa päällepäin, YUMOVE:a syövä koira kuitenkin käyttäytyy ja liikkuu eritavalla, pirteämmin. Näyttelykoirat ja erityisesti nartut ovat tietenkin aika kovilla pentutouhujen vuoksi, joten ne tarvitsevat tukea elimistöönsä, jotteivät kasvatustyöhön liittyvät kuviot ns. vie mehuja nartusta.

YUMOVE:a voi käyttää myös ennaltaehkäisyyn. Ja siihen nimenomaan sitä kannattaisikin käyttää. Voi itse miettiä koiran iän ja raasittumisasteen mukaan, onko YUMOVE Young & Active, vaiko YUMOVE parempi vaihtoehto. Ensin mainittu on enemmän ennaltaehkäisyyn ja YUMOVE, jos on jo jotain vaivoja tai jos koiran harrastukset jne. rsittavat sen elimistöä paljon.

Suoliston kunnosta tietenkin on hyvä huolethia, joten maitohapot YUMPRO BioActive-tabletit ovat siihen hyviä. Ja ripuliin jne. YUMPRO BioActiv PLUS.

Lisätietoa englanniksi Lintbells ja suomeksi Podunk Toimitan tuotteet Rovaniemellä kaupunkialueella ilman kuluja tai ne voi hakea täältä minulta. Kysy lisää sähköpostilla tai puhelimitse :)